Blog

Σχετικά με εμάς

Το όραμά μας

Να κατέχoυμε υψηλή θέση ως αξιόπιστη τουριστική εταιρεία, και να επιδιώκουμε να παρέχουμε μόνο τις καλύτερες λύσεις με προνοητική σκέψη και οραματιστή ηγεσία με προβλεπόμενη εξαιρετική ανάπτυξη που θα συνεχιστεί στο μέλλον.

Η αποστολή μας

Να παρέχουμε σε ταξιδιώτες επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής πακέτα εκδρομών σε εξαιρετική τιμή και κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων πολύ ανώτερες και πιο προσιτές και να προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα διακοπών. Επίσης, να παρέχουμε την καλύτερη μεταφορά και μετακίνηση των ταξιδιωτών με ασφάλεια και άνεση, την καλύτερη οργάνωση των εταιρικών και ιδιωτικών τους εκδηλώσεων καθώς επίσης και την δια σκέδαση τους

Η φιλοσοφία μας

Η Ofilia Luxury Travel κατανοεί τις προκλήσεις της σύγχρονης τουριστικής βιομηχανίας και γνωρίζει ότι ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η προσαρμογή των πόρων προορισμού στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς είναι το κλειδί της επιτυχίας. Λαμβάνουμε υπόψη όλες τις τάσεις, επενδύουμε σε νέες υποδομές και προσφέρουμε λύσεις σε πολλές ανάγκες του συγχρόνου ανθρώπου. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συμβαδίσουμε με όλες τις νέες απαιτήσεις της αγοράς και να εξασφαλίσουμε και το μέλλον της εταιρείας μας.

Login

Ofilia Luxury Travel

Διεύθυνση:
Παλαμηδίου 3 Γλυφάδα,
16561 – Αττική, Ελλάδα

Τηλέφωνο:
+30 2109690357
+30 6972029009

Email:
ofiliagroup@gmail.com